Palveluasumista mielenterveyskuntoutujille ja muille erityisryhmille (12 h)

Metsomäen Palvelukoti (Metsomäen Kodit Oy) Mäntän keskustan tuntumassa on turvallinen ja laadukas asumisyksikkö mielenterveyskuntoutujille ja muille erityisryhmille. Metsomäen Palvelukoti sijaitsee kauniissa rantamaisemassa, lähellä Mäntän palveluja. Esimerkiksi Serlachiusmuseo Göstä on kävelymatkan päässä. Asukaspaikkatiedustelut, puh: 03-4748114

Varaa esittely

" Etsin vuosikaudet apua, jossa yhdistyisi päihdehuolto ja mielenterveys. Muutos alkoi, kun jäin pidempiaikaiseen hoitoon ja otin elämässä uuden aikalisän. Kuntouduin ja nykyään elän kuin muutkin ihmiset historiastani huolimatta. Hienointa tässä elämässä on se, että kaikki uudet muistot ovat kauniita muistoja. "

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.