Töihin meille

Meillä pääset tekemään merkityksellistä ja monipuolista työtä! Haluamme panostaa työssä viihtymiseen, osallisuuteen ja itsensä kehittämiseen. Otamme huomioon myös ihmisten erilaiset elämäntilanteet ja niiden vaikutukset työvuorojen suunnittelussa. Työssä jaksamista ovat tukemassa myös työnohjaus, työterveys ja liikunta-, kulttuuri- ja hierontasetelit sekä yhteiset kehittämispäivät.

Työkavereiksi saat kokeneita ammattilaisia, mukavia työkavereita ja huumorintäyteisen työyhteisön. Panostamme myös sisäisesti erityisasiantuntijoiden antamaan tukeen asiakasprosesseissa, siksi meillä on monipuolisesti eri ammattilaisia töissä. Yhteisissä kehittämispäivissä pääset tutustumaan koko organisaation työkavereihin, jakamaan kokemuksia ja kehittymään!

Avoimet työpaikat:

 

Voit jättää työhakemuksen myös, vaikka meillä ei juuri nyt olisikaan avoimia työtehtäviä. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli profiiliisi sopivia työtehtäviä aukeaa.

Haemme säännöllisesti myös sijaisia ja tuntityöläisiä yksiköihimme. Nämä tehtävät sopivat hyvin esimerkiksi opintojensa loppuvaiheessa oleville lähi- tai sairaanhoitajaopiskelijoille. Ota yhteyttä ja kerro meille itsestäsi!
Käsittelemme tietojasi ehdottoman luottamuksellisesti.