Biljardi

Avoimet työpaikat: 3 ohjaajaa Mänttään ja Vilppulaan

Haemme työyhteisöihimme kahta luonnossa viihtyvää ja kuntouttavaa työotetta käyttävää ohjaajaa vakituiseen ja yhtä ohjaajaa määräaikaiseen tehtävään kaksi- ja kolmivuorotyöhön.

 

Tarjoamme mahdollisuuden:

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Oma auto välttämätön.

Työtehtäviin kuuluu:

Odotamme sinulta:

Metsomäen Kodit Oy tarjoaa kodinomaista ja tehostettua asumispalvelua mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Villa Soilun yksikössä. Metsomäen Kodit Oy:n toinen yksikkö Metsomäen Palvelukoti tarjoaa asukkaalle yksilöllistä, suunnitelmallista ja kuntouttavaa palveluasumista sekä rikkaampaa elämän sisältöä. Toimipisteidemme työntekijät kohtaavat asukkaat yksilöinä ja heille tarjotaan mahdollisuus monipuoliseen kuntoutumista tukevaan asumiseen. Toimimme joustavasti moniammallisessa työryhmässä ohjaten ja tukien asukkaita. Yhteisenä tavoitteenamme on asukkaan kuntoutuminen ja tyytyväisyys omaan elämään.

Toimintamme perustuu yhteisöllisyyteen ja kuntouttavaan työnotteeseen. Asukasta tuetaan itsenäiseen elämänhallintaa ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen lähipiirinsä kanssa. Olemme toteuttaneet yksiköissämme kesästä 2019 lähtien olemme suunnitelmallista Green Care-toimintaa kuntoutumisen tukena. Yksiköistämme saat lisätietoa kotisivuiltamme: www.metsomaenkodit.fi

 

Tarjoamme tehtäväkuvan, jota idearikkaalla hakijan on mahdollisuus kehittää ja vaikuttaa siten oman työn sisältöön. Lisätietoja avoimesta työpaikasta antavat yksikön johtajat:

Metsomäen Palvelukoti Jouni Raipela, 044 780 1979, jouni.raipela@metsomaki.fi 

Villa Soilu Maarit Soilunen, 044 721 15102, maarit.soilunen@soilu.fi

Pyydämme lähettämään työhakemuksen yksikön johtajille sähköpostilla 25.10.2019 klo 16.00 mennessä. 

 

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.