Biljardi

Avoimet työpaikat: lähihoitajia kesäsijaisuuksiin sekä määräaikaiseen yötyöntekijän tehtävään

Metsomäen Kodit Oy ja Vehkoonranta Oy etsivät joukkoonsa lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin sekä yötyöntekijää määräaikaiseen (opintovapaan sijaisuus) työsuhteeseen.

Tarjoamme toiminnallista palveluasumista, tukiasuntoja sekä kuntoutumisjaksoja päihde- ja mielenterveyskuntoutujille sekä muille erityisryhmille.

Sijaistarve on Metsomäen Palvelukodissa Mäntässä, jonne haemme kesäsijaisia. Lisäksi Vehkoon Asunnot Multialla hakee sijaisuuksia vuosilomien ajaksi sekä opintovapaan sijaiseksi yötyöntekijää. Tavoitteenamme on avata kevään aikana uusi yksikkö lähiseudulle, jossa tulemme myös tarvitsemaan sijaisia.

Meillä saat työkavereiksi kokeneita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia, jotka perehdyttävät sinut työhösi. Työyhteisömme ovat avoimia, työkaverit huomioon ottavia ja huumorilla höystettyjä osaajia. Työssä tarvitaan rohkeutta kohdata ihmisiä, vuorovaikutustaitoja ja positiivista kehittämisen asennetta.

Kelpoisuusvaatimuksena yötyöntekijälle on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja), jossa arvostamme erityisesti päihde- ja mielenterveysalan suuntautuneisuutta.  Otamme huomioon myös muut sosiaali- ja terveysalan koulutuksen omaavat! Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin. Sijaistehtävissä voit olla vielä lähihoitajaopiskelija, kunhan sinulla on jo lääkehoitoluvat suoritettuna.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antavat yksiköiden johtajat:

Ritva Peräaho (Vehkoon Asunnot, Multia): p. 0504372302 (ritva.peraaho@kuntoutumaan.fi)

Jouni Raipela (Metsomäen Palvelukoti, Mänttä): p. 0447801979 (jouni.raipela@kuntoutumaan.fi)

Kehittämispäällikkö Ritva Leijala, Metsomäen Kodit Oy: p. 050 3956622 (ritva.leijala@kuntoutumaan.fi)

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.