Metsomäen Kodit Oy mukana Suomen suurimmmassa avoimien ovien päivässä

Metsomäen Kodit Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa, joka järjestetään lokakuun ensimmäisellä viikolla 30.9.–6.10.2019. Tavoitteena on avata ovet yrityksiin sekä yhteisöihin ja kertoa suomalaisesta monipuolisesta osaamisesta. Tempaus innostaa suomalaiset yritykset ja yhteisöt viettämään yhdessä Suomen suurimpia yhtäaikaisia avointen ovien päiviä rennon kanssakäymisen merkeissä.

Metsomäen Kodit Oy järjestää tapahtumaviikolla avoimien ovien päivän kahdessa yksikössään Mänttä-Vilppulassa keskiviikkona 2. lokakuuta 2019 klo 10–15.

– Yksiköistämme Villa Soilu täyttää tänä vuonna 30 vuotta ja Metsomäen Palvelukoti 25 vuotta, ja lisäksi olemme kesällä juhlistaneet uuden, kaikkia yksiköitä pyörittävän yrityksen yksivuotista taivalta, joten käytännössä vietämme siis 56-vuotispäiviä. Kutsumme kaikki yhteistyökumppanit ja asiasta kiinnostuneet paikalliset henkilöt mukaan tutustumaan yksiköihimme, mielenterveystyöhön ja laajemminkin yksityiseen sosiaali- ja terveysalaan. Tapahtumamme avulla osallistujat saavat uusia koke­muksia suomalaisesta osaamisesta ja mahdollisuuden tutustua siihen työhön, mitä meillä tehdään, Metsomäen Kodit Oy:n toimitusjohtaja Piia Virtanen kertoo.

Tervetuloa meille -viikon kantavana ajatuksena on lisätä yritysten läpinäkyvyyttä ja vuorovaikutusta kuluttajien keskuudessa. Teemaviikko on järjestetty kahdesti aikaisemmin ja koska se sai niin hyvää palautetta, päätettiin siitä tehdä jokavuotinen perinne.

– Tervetuloa meille -viikon kautta teemme suomalaisen työn näkyväksi, kun yritykset kautta maan avaavat ovensa yhtä aikaa. Yrityksissä ja organisaatioissa tehdään valtavasti hyvää työtä, joka ei välttämättä tule aina esiin. Tavallisen kuluttajatuotteen takana voi olla vuosikausien tuotekehitystä, vastuullisia toimintatapoja ja työtä uudistavia innovaatioita, kertoo Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Tervetuloa meille:

Lisätietoja:

Tervetuloa meille -viikon aikana 30.9.–6.10.2019 yritykset ympäri Suomen avaavat ovensa ja näyttävät, mitä niissä tehdään. Tempaus on avoin kaikille yrityksille. Tervetuloa meille -viikon takana on Suomalaisen Työn Liitto. Tapahtumakalenteriin osoitteessa www.tervetuloameille.fi on koottu kaikki viikon aikana järjestettävät avointen ovien tapahtumat. Osallistu keskusteluun somessa: #tervetuloameille2019

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.