Auringonlasku mökillä

Korvaushoitoasiakkaan hoitopolku Vehkoon Asunnoilla

Usein tilanteessa, jossa henkilöllä on päihteiden käytön lisäksi myös mielenterveydellisisä haasteita, itsenäinen, kotoa käsin tapahtuva korvaushoito ei onnistu. Hoitomuoto ei myöskään onnistu kaikissa asumispalveluja tarjoavissa yksiköissä. Vehkoon Asunnoilla asukkaan korvaushoito onnistuu turvallisesti ja kontrolloiduissa olosuhteissa. Voimme varmistaa, että korvaushoidossa oleva asukas ottaa lääkkeen oikein, ja hän on päihteettömänä hoidon aikana.

Tyypillisesti korvaushoidossa oleva asiakas ohjataan meille kuntien sosiaalityöntekijöiden toimesta tai päihdepsykiatriselta osastolta, jossa hoitopolun seuraavia askeleita suunnitellaan. Vehkoossa korvaushoitoasiakkaan polku on järjestetty seuraavasti:

Lähetteet ja maksusitoumukset:

Hoitokäytännöt:

Tukiasuminen:

Korvaushoitoa varten tarvitaan:

Kiinnostuitko? Kysy lisää meiltä Vehkoon Asunnoilta!

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.