Metsomäen Kodit mukana Mielenterveysmessuilla!

Metsomäen Kodit on näytteilleasettajana Mielenterveysmessuilla 23.-28.11.2021. Messut toteutetaan tänä vuonna kokonaan verkossa. Mielenterveyden keskusliiton vuosittain järjestämien messujen otsikko on tänä vuonna Mielen hyvinvointia kokemuksella.

Messujen yleisöohjelma ja näyttelyosastot on kaikille avoin. Yleisöohjelmassa on mielenterveystyön ammattilaisten, toimittajien ja kokemusasiantuntijoiden puheenvuoroja mm. yksinäisyydestä ja selviytymisestä. Lisäksi maksullisissa ammattiseminaareissa käsitellään mielenterveyden eri puolia ja toimintamuotoja varsin laajasti: aiheina on mm. digiauttajan työpakki, maahanmuuttajien mielenterveys, persoonallisuushäiriöt ja parisuhde mielenterveyden tukena.  Ammennamme messun annista oppia ja ajatuksia kuntoutumisen tukemiseen myös Metsomäen Kodeissa.

Lue lisää sivuilta www.mtkl.fi/mielenterveysmessut ja osallistu sinäkin!

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.