Metsomäkeen etsitään lähihoitajaa yövuoroon

Metsomäen Kodit Oy etsii työryhmäänsä YÖTYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen! 

Työpaikkasi on Mäntässä Metsomäen yksikössä.  Metsomäki tarjoaa ssumispalveluita mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä muille erityisryhmille. Sijaitsemme Mäntän ja Vilppulan välissä, kauniilla paikalla järven rannalla. Asumispalveluyksikössä on 28 asukaspaikkaa. 

Metsomäen Kodeilla hyödynnetään toipumisorientaation oppeja, jossa tavoitteena on vahvistaa kuntoutujien omia voimavaroja, merkityksellisyyden tunnetta ja toiveikkuutta.  Toipumisorientaatio ei tähtää välttämättä kliiniseen paranemiseen, vaan siinä opetellaan elämään täyttä elämää sairaudesta huolimatta. Se on kuntoutujalle kehitysprosessi, jossa hän kasvaa ja kehittyy oman itsensä asiantuntijaksi. Toipumisorientaation mukainen lähestymistapa on käytössämme kaikissa asiakaskohtaamisissa. 

Työryhmämme jäsenenä saat seuraavanlaisia etuja: 

Päästäksesi osaksi työryhmäämme edellytämme sinulta seuraavia asioita: 

Noudatamme työsuhteessa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.  

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Piia Virtanen puh. 040 754 5401, etunimi.sukunimi@kuntoutumaan.fi, ja voit lähettää hakemuksesi hänen sähköpostiinsa tai lomakkeella.

Työpaikan osoite: Hummalantie 8, Mänttä 

Metsomäen Kodit Oy on suomalainen sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava yritys, jonka omistajat työskentelevät yrityksessä osana työryhmää. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.