Sairaanhoitajan paikka auki Mäntässä!

Metsomäen Kodit Oy hakee SAIRAANHOITAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 

Mielenterveys- ja päihdeasumispalveluyksikkö Metsomäki on vailla sairaanhoitajaa. Työpaikka sijaitsee Mäntässä vehreällä paikalla järven rannalla. Metsomäki tarjoaa kodin 26 asukkaalle, niin pitkäaikaiseen kuin lyhyempään kuntoutumisen jaksolle. 

Tarjoamme työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus osallistua, vaikuttaa ja olla osana kehittämässä palvelujamme tulevaisuuden vaateita vastaavaksi. Tällä hetkellä meillä on meneillään mm. Toimintakyvyn arvioinnin kehittämisprojekti, jossa sairaanhoitajana olisit osa kehittämistiimiämme! Sairaanhoitajana saat käyttää omaa monipuolista asiantuntijuuttasi osana muuta kokenutta ja ammatillista työryhmää. Uskomme, että yhdessä olemme enemmän kuin yksi asiantuntija. Kaikkien osaamisen ja voimavarojen esille tuomisesta hyötyy koko työporukka ja se kasvattaa myös positiivista työilmapiiriä. 

Johtamistapamme on avoin, läpinäkyvä ja henkilöstöä kaikin tavoin kannustava. Uskomme myös, että palkkamme on alueella kilpailukykyinen. Työetuina tarjoamme säännölliset koulutuspäivät, liikunta-, kulttuuri- ja hierontaetuuden, työterveyden palvelut sekä työnohjauksen. Työssä käytetään tarpeen mukaan talon omia autoja, mutta ajokortti on välttämätön. 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Piia Virtanen puh. 040 754 5401, etunimi.sukunimi@kuntoutumaan.fi, ja voit lähettää hakemuksesi 31.7.2022 mennessä hänen sähköpostiinsa tai lomakkeella!

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.  Olemme savuton työyhteisö. 

Työpaikan osoite: Hummalantie 8, Mänttä. 

Metsomäen Kodit Oy on suomalainen sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava yritys, jonka omistajat työskentelevät yrityksessä osana työryhmää. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. 

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.