Tervetuloa tutustumaan Metsorantaan!

Metsomäen Kodit Oy avaa uuden asumispalveluyksikön Keuruulle syyskuussa 2020. Metsoranta-niminen yksikkö tarjoaa moniammatillista ja yksilöllistä kuntouttavaa palveluasumista ja tukiasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä muille erityisryhmille. Järjestämme avoimien ovien päivän 25.8. 2020 klo 12–15, johon olet lämpimästi tervetullut!

Avoimien ovien päivänä voit tutustua tiloihin, ympäristöön ja palveluihin yhdessä henkilöstömme kanssa. Kahvit tarjoamme myös totta kai!

Metsorannan kerrostalo sijaitsee entisellä Juurikkaniemen sairaalan alueella, luonnonkauniilla paikalla Keurusselän rantamaisemissa. Talossa on yht. 26 asuntoa, joista 15 asuntoa on asumispalvelua varten. Loput asunnoista ovat tukiasuntoja ja yhteisiä tiloja.

Metsorannassa mahdollistamme yksilöllisen asumisen omassa huoneistossa, mutta kuitenkin osana yhteisöä. Arjenhallintaan, asiointeihin ja asumiseen liittyvät tukipalvelut ovat saatavissa samasta talosta huomioiden yksilölliset kuntoutustarpeet ja asetetut tavoitteet. Monipuolinen ryhmä- ja pienryhmätoiminta sekä päivätoiminta luovat puitteet sosiaalistavalle kuntoutukselle.

Metsorannan työryhmällä on kaikilla mielenterveys- ja päihdeosaamisen kokemus ja koulutus. Yksikössä työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia ja toimintaterapeutti. Hyödynnämme moniammatillista osaamista Metsomäen Kodit Oy:n sisällä.

Osoite: Juurikkatie 4, 42700 KEURUU

Lisätiedot:

  
Nähdään Keuruulla!

 

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.