Vehkoonranta Oy etsii sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen

VEHKOONRANTA OY etsii joukkoonsa SAIRAANHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen!

Vehkoonranta on toiminut Multialla jo 34 vuotta. Tarjoamme mielenterveys- ja päihdekuntoutujille palvelu- ja tukiasumista. Haluamme täydentää työyhteisöämme terveydenhuollon ammattilaisella. Sairaanhoitajana pääset kehittämään yksikön toimintaa osana moniammatillista tiimiä! Työsi alkaa 1.5.2021 tai sopimuksen mukaan ja on 2-vuorotyötä.

Meillä saat työkavereiksi kokeneita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia. Työyhteisömme on ilmapiiriltään avoin, työkaverit huomioiva ja aikaansaava. Työssäsi meillä tarvitset taitoja kohdata erilaisia ihmisiä, vuoro-vaikutustaitoja ja positiivista kehittämisen asennetta sekä yhteisössä elämisen taitoja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva terveysalan tutkinto (sairaanhoitaja AMK tai vastaava aiempi opistotason tutkinto). Hyväksi luetaan käytännön kokemus ja koulutus päihde- ja mielenterveys-työstä sekä esimiestehtävistä ja mahdolliset ammatilliset lisäkoulutukset.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Aloitamme haastattelut heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sanna Pahkala (040 150 5818, etunimi.sukunimi@kuntoutumaan.fi) ja Ritva Peräaho (050 437 2302, etunimi.sukunimi@kuntoutumaan.fi) lomalla 11.4.21 asti)

Metsomäen Kodit Oy ja Vehkoonranta Oy ovat suomalaisomisteisia yrityksiä, jotka tuottavat omaan asumiseen tähtää-viä asumispalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä muille erityisryhmille. Toimintamme on laadukasta, joustavaa ja kuntoutumisen mahdollistavaa neliportaisen asumisenmallin ja ammattitaitoisen henkilöstömme tukemana. www.metsomaenkodit.fi

Työpaikan osoite: Vehkoontie 156, 42600 Multia

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.