Uutiset

Metsorannassa asukkaalla on oma tupa ja oma lupa – sekä tuki heti oven takana

25. marraskuuta 2020

Uusi asumisyksikkömme Metsoranta Keuruulla tarjoaa päihde- ja mielenterveyskuntoutujille tuetun asumisvaihtoehdon, jossa yhdistyvät itsenäisen asumisen yksityisyys ja päivittäinen tarpeen mukainen tuki.

Lue lisää

Metsomäen Kodit varmistaa tietoturvan monin tavoin

2. marraskuuta 2020

Viime päivinä uutisissa on käsitelty kansainvälisestikin merkittävän laajaa tietomurtoa suomalaiseen terveysalan yritykseen. Keskustelussa on esiintynyt huolta muidenkin terveysalan toimijoiden tietoturvasta. Lue tiedotteestamme, miten me Metsomäen Kodeilla varmistamme tietoturvan ajantasaisuuden ja jatkuvan ylläpidon.

Lue lisää

Metsoranta hakee tuntityöntekijöiksi lähi- tai sairaanhoidon opiskelijoita

5. lokakuuta 2020

Asumispalveluyksikkö Metsoranta Keuruulla hakee tuntityöntekijöiksi lähi- tai sairaanhoidon opiskelijoita. Sijaistehtävissä voit olla lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelija, kunhan sinulla on jo lääkehoitoluvat suoritettuna. 

Lue lisää

Tervetuloa tutustumaan Metsorantaan!

10. elokuuta 2020

Metsomäen Kodit Oy avaa uuden, Metsorannan asumispalveluyksikön Keuruulle syyskuussa 2020. Järjestämme avoimien ovien päivän 25.8. 2020 klo 12–15, johon olet lämpimästi tervetullut!

Lue lisää

Vehkoon Asunnot Multialla tarjoaa nyt myös opioidikorvaushoitoa

8. heinäkuuta 2020

Vehkoon Asunnot  Multialla on saanut Länsi-Suomen Aluehallintovirastolta luvan tarjota opioidiriippuvaisten korvaushoitoa. Näimme olemassa olevan tarpeen korvaushoidon toteuttamiseen päihteettömässä ja turvallisessa ympäristössä, sillä korvaushoito ei joskus onnistu itsenäisesti esimerkiksi mielenterveyden haasteiden vuoksi.

Lue lisää

Villa Soilun toiminta päättyy – uusi yksikkö Keuruulle

28. toukokuuta 2020

Metsomäen Kodit Oy:n hallitus on tehnyt päätöksen Villa Soilun toiminnan päättämisestä. Tulemme avaamaan syyskuussa 2020 uuden 12h palvelu- ja tukiasumisen yksikön Keuruulle. Tiedotamme asiasta lisää heti, kun mahdollista. Lisätiedot kehittämispäällikkö Ritva Leijalalta, p. 050-395 6622.

Lue lisää

Toiminnan kehittämiseen tarvitaan myös asiakaspalautetta

12. toukokuuta 2020

Metsomän Kodit toteutti helmi-maaliskuussa 2020 asiakaspalautekyselyn, jolla haluttiin selvittää erityisesti tilaajatahon sekä muiden sidosryhmien kokemuksia ja mielikuvia toiminnastamme. Kyselyssä saamamme palaute on meille erittäin arvokasta ja se myös aidosti ohjaa työmme suuntaa. Suuri kiitos siis kaikille palautetta antaneille! ​

Lue lisää

Asukkaiden kuntoutumisen tarpeet ohjaavat henkilöstön kouluttautumista

20. huhtikuuta 2020

Metsomäen Kodit kannustaa henkilöstöään syventämään ammattiosaamistaan säännöllisellä kouluttautumisella. Näin varmistetaan osaltaan asukkaan kuntoutumiseen tähtäävän työn laatu. Mahdollisuus kouluttautumiseen lisää tutkitusti myös henkilöstön työhyvinvointia.

Lue lisää

Sähköpostiosoitteeme ovat muuttuneet

28. tammikuuta 2020

Olemme yhtenäistäneet sähköpostiosoitteitamme. Sekä Metsomäen Kodit Oy:n että Vehkoonranta Oy:n henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat nyt muotoa: etunimi.sukunimi@kuntoutumaan.fi. Vanhat osoitteet toimivat rinnalla toistaiseksi ja viestit ohjautuvat niistä uuteen osoitteeseen.

Lue lisää

Avoimet työpaikat: lähihoitajia kesäsijaisuuksiin sekä määräaikaiseen yötyöntekijän tehtävään

28. tammikuuta 2020

Etsimme joukkoomme lähihoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin sekä yötyöntekijää määräaikaiseen (opintovapaan sijaisuus) työsuhteeseen. Tavoitteenamme on avata kevään aikana myös uusi yksikkö lähiseudulle, jossa tulemme myös tarvitsemaan sijaisia.

Lue lisää

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.