Uutiset

Avoimet työpaikat: 3 ohjaajaa Mänttään ja Vilppulaan

7. lokakuuta 2019

Haemme työyhteisöihimme Mänttään ja Vilppulaan kahta luonnossa viihtyvää ja kuntouttavaa työotetta käyttävää ohjaajaa vakituiseen sekä yhtä ohjaajaa määräaikaiseen tehtävään kaksi- ja kolmivuorotyöhön. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, oma auto on välttämätön.

Lue lisää

Metsomäen Kodit Oy mukana Suomen suurimmmassa avoimien ovien päivässä

6. syyskuuta 2019

Metsomäen Kodit Oy on mukana Suomalaisen Työn Liiton järjestämässä Tervetuloa meille -tempauksessa järjestämällä avoimien ovien päivän kahdessa yksikössään, Villa Soilussa ja Metsomäen Palvelukodissa 2.10.2019.

Lue lisää

KELA:n hyväksyntä päihdehuollon kuntoutuslaitokseksi

14. elokuuta 2019

Vehkoonranta Oy:n yksikkö Vehkoon Asunnot on hyväksytty KELA:n kuntoutusrahaan oikeuttavaksi päihdehuollon kuntoutuslaitokseksi ympärivuorokautisen laitoshoidon osalta. Lupa pitää sisällään 7 asiakaspaikkaa ja se on saatu kesäkuussa 2019.

Lue lisää

Green Care voimaannuttaa ja vahvistaa asukkaiden toimintakykyä

9. heinäkuuta 2019

Metsomäen Kotien arjessa on aina liikuttu ja nautittu luonnossa olemisesta. Vehkoon Asuntojen, Metsomäen Palvelukodin ja Villa Soilun luonnonläheisyys ovat antaneet oivat puitteet retkeilyyn, luonnon tarkkailuun sekä puutarhanhoitoon.

Lue lisää

Uusia lupia ja palveluntuottajasopimuksia

23. huhtikuuta 2019

Asumisyksiköillemme on myönnetty ja uusittu toimintalupia ja voimme kertoa myös palveluntuottajasopimuksista Akaan ja Tampereen kanssa.

Lue lisää

Onnistujan tarina: ”Tessa”

19. huhtikuuta 2019

Meille asukkaidemme kuntoutuminen takaisin arkeen on kaikkein tärkein tavoite. On ilo nähdä, kuinka vaikeistakin lähtökohdista on onnistuttu saamaan elämälle uusi suunta. Asukkaamme "Tessa" kertoo omin sanoin, millaisen polun hän on kulkenut kuntoutumisen tiellä.

Lue lisää

Haemme sijaisia kaksi- ja kolmivuorotyöhön

1. toukokuuta 2019

Haemme yksiköihimme Mänttään (Metsomäen Palvelukoti), Vilppulaan (Villa Soilu) ja Multialle (Vehkoon Asunnot) sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä henkilöitä avustaviin tehtäviin sijaisiksi 1.5. 2019 alkaen.

Lue lisää

Keskisuomalainen uutisoi TUETAR-vaikuttavuusmittarista

19. maaliskuuta 2019

TUETAR®-vaikuttavuusmittari on uudenlainen digitaalinen työkalu kuntoutujan ja kuntoutustyöntekijän yhteiseen käyttöön.

Lue lisää

Kotisivumme uudistuivat

18. maaliskuuta 2019

Palvelemme jatkossa asiakkaitamme yhteisellä internetsivulla ja Metsomäen Kodit -brändillä.

Lue lisää

Metsomäen Kodit Oy:lle myönnetty Avainlippu

5. maaliskuuta 2019

Metsomäen Kodit Oy:lle on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä. 

Lue lisää

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.