Päihde- ja mielenterveyskuntoutujien palveluasuminen (24 h/12 h) Keski-Suomessa

Vehkoonranta Oy

Vehkoonranta tarjoaa asumispalveluita ja toimintaterapiaa mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä muille erityisryhmille. Yksikössämme Multialla on 25 asukaspaikkaa. Joustavan kuljetuspalvelumme ansiosta olemme helposti tavoitettavissa. Ulkoilumahdollisuudet ovat meillä erinomaiset:  asukkaat voivat esimerkiksi pelata pihapelejä, kalastaa, käydä talon kuntosalilla, tehdä puutöitä sekä askarella. Moniammatilliseen työryhmäämme kuuluu 18 ammattilaista, koulutukseltaan sosionomeja, psykiatrisia sairaanhoitajia, työnohjaajia, toimintaterapeutteja ja lähihoitajia.
Asukaspaikkatiedustelut, puh: 014-755 655

KELA:n hyväksymä päihdehuollon kuntoutuslaitos Keski-Suomessa

Vehkoonranta Oy/Vehkoonranta on KELA:n hyväksymä päihdehuollon kuntoutuslaitos ympärivuorokautisen laitoshoidon osalta. Neljän viikon kuntoutusjakso etenee meillä henkilökohtaisen palvelusuunnitelman mukaan ja pitää sisällään omaohjaajakeskusteluja, pienryhmätyöskentelyä sekä henkilökohtaisia tehtäviä. Kuntoutujan käytössä on tarvittaessa myös lääkäri. Kuntoutusjakson aikana asiakkaan kanssa suunnitellaan yksilöllinen jälkihoidon palvelukokonaisuus yhteistyössä hänen oman verkostonsa kanssa.

Lisätiedot ja asukaspaikkatiedustelut: p. 014-755 655

Varaa esittely

" Etsin vuosikaudet apua, jossa yhdistyisi päihdehuolto ja mielenterveys. Muutos alkoi, kun jäin pidempiaikaiseen hoitoon ja otin elämässä uuden aikalisän. Kuntouduin ja nykyään elän kuin muutkin ihmiset historiastani huolimatta. Hienointa tässä elämässä on se, että kaikki uudet muistot ovat kauniita muistoja. "

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.