Mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostettu palveluasuminen (24/7) Pirkanmaalla

Villa Soilun (Metsomäen Kodit Oy) kartanomainen ympäristö tarjoaa tehostettua asumispalvelua ja kuntoutumisjaksoja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Luonto on tärkeä osa toimintaamme puutarhoineen, metsineen ja järvineen. Soilussa löytyy myös useita eri vaihtoehtoja kuntoutumiseen ja hyvinvoinnin ylläpitoon erityisryhmille ja omaishoitajille sekä hoidettaville.
Asukaspaikkatiedustelut, puh: 044-721 5101

Varaa esittely

" Etsin vuosikaudet apua, jossa yhdistyisi päihdehuolto ja mielenterveys. Muutos alkoi, kun jäin pidempiaikaiseen hoitoon ja otin elämässä uuden aikalisän. Kuntouduin ja nykyään elän kuin muutkin ihmiset historiastani huolimatta. Hienointa tässä elämässä on se, että kaikki uudet muistot ovat kauniita muistoja. "

Toimintaperiaatteet

Toimintamme kulmakiviä ovat yhteisöllisyys, vastuullisuuteen kasvaminen, aktiivisuus ja arjen hallinta. Haluamme vahvistaa ihmisen omia voimavaroja ja auttaa näkemään positiivisia tulevaisuuden mahdollisuuksia. Luonto on vahvasti läsnä toiminnassamme. Se antaa voimia ja rauhoittaa. Toimimme kaikissa asumisyksiköissämme Green Care -periaatteiden mukaisesti.